Internationaal telefoonnummer

Verleg uw grenzen met VoIP Express

Internationale regionale nummers in 50 landen

VoIP Express kan u naast onze eigen regionale nummers ook internationale nummers leveren in maar liefst 50 verschillende landen. Zo open je eenvoudig een internationale vestiging, zonder dat regionale klanten voor hun gevoel naar ‘het buitenland’ hoeven te bellen.

Internationale bereikbaarheid van uw onderneming

Gesprekken kunnen worden afgeleverd op één of meerdere VoIP accounts, één of meerdere mobiele nummers, een ander regionaal nummers of een nummer in het buitenland. Daarnaast kunnen we zichtbaar maken dat je op het buitenlandse nummer wordt gebeld. Ook het koppelen van de VoIP module keuzemenu voor taalselectie is een mogelijkheid. Hiermee kan de medewerker die de juiste taal spreekt het telefoongesprek beantwoorden. Zo bent u dus ook internationaal optimaal bereikbaar.

Kosten van een regionaal nummer in het buitenland

De kosten van een internationaal nummer zijn afhankelijk van het type nummer en het land waarvoor het wordt aangevraagd. De kosten voor een regionaal buitenlands nummer beginnen vanaf € 8,- per maand. De eenmalige aansluitkosten bedragen € 15,-. Let u er op dat er per land verschillende voorwaarden zijn om een telefoonnummer te kunnen bemachtigen.

Landen waar VoIP Express regionale nummers kan leveren

BelgiëBulgarijeCyprusDenemarkenDuitslandEstlandFinlandFrankrijkGeorgiëGriekenlandHongarijeIerlandItaliëKroatiëLetlandLitouwenLuxemburgMaltaNederlandNoorwegenOostenrijkPolenPortugalRoemeniëSlowakijeSloveniëSpanjeTsjechiëVerenigd KoninkrijkZwedenZwitserlandZuid-AfrikaBahreinHongkongIsraëlJapanSingaporeAustraliëNieuw-ZeelandCanadaDominicaanse RepubliekEl SalvadorMexicoPanamaPuerto RicoVerenigde StatenArgentiniëBraziliëChiliPeru

Staat het door u gewenste land er helaas niet tussen?
Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken wij wat de mogelijkheden voor u zijn.

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen