MKB VoIP pakket

De alles in een MKB VoIP oplossing

Als u een op maat gemaakte VoIP oplossing wilt voor op uw kantoor, dan bent u bij VoIP Express aan het juiste adres met het MKB VoIP pakket. Wij denken graag met u mee en willen u een oplossing bieden die net zo flexibel is als uw bedrijfsvoering. Of u nu 1 of 100 medewerkers heeft, wij leveren de oplossing op maat.

Het MKB VoIP pakket is compleet met belplan, installatie en training. Wij zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt met VoIP telefonie. Voor een oplossing op maat kunnen wij altijd bij u langskomen om het MKB VoIP pakket te demonstreren.

Voorbeeld: Als voedselproducent wilt u altijd goed bereikbaar zijn
Echter wilt u dat de helpdesk op een ander nummer (eventueel 0800 of 0900) bereikbaar is dan het management en het overige kantoor personeel. U laat het helpdesknummer doorschakelen naar de helpdeskmedewerkers, waar uw klant eventueel via een keuzemenu bij de juiste helpdeskafdeling komt. Voor de overige kantoormedewerkers wilt u dat deze allemaal op een eigen nummer bereikbaar zijn (en eventueel een groep per afdeling). Deze bellen onderling altijd gratis (zelfs naar andere vestigingen). Het enige wat ze hoeven doen is op een willekeuig VoIP toestel in te loggen met hun VoIP account.

Omdat het hier vaak gaat om op het oog wat complexere belsystemen willen wij graag bij u langskomen om zo uw ideale situatie met u door te spreken om zo een belplan op te kunnen zetten die helemaal bij u aansluit. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar het aantal medewerkers, het verwachte aantal toestellen en het aantal nummers waarop u bereikbaar wilt zijn. Daarnaast kijken wij ook naar welke modules voor u interessant zijn om zo het ideale MKB VoIP pakket voor u samen te stellen tegen een aantrekkelijke prijs.

Voordelen bellen MKB VoIP pakket

  • Eigen nummers of nummerblok;
  • Medewerkers bellen onderling gratis;
  • Belplan op maand;
  • Maandelijks opzegbaar.
Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen