Vernieuwde site online

Al onze diensten overzichtelijker weergegeven

Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn hebben wij vandaag onze nieuwe website gelanceerd. Alle producten van VoIP Express zijn overzichtelijker weergegeven en ook de weergave op verschillende devices is verbeterd.

De website van VoIP Express was inmiddels al meer dan een jaar oud en daarom was het tijd voor de eerste verbeteringen. In het eerste jaar is VoIP Express snel gegroeid en zijn er veel ondernemers geweest welke de voordelen van VoIP Express zagen voor hun onderneming. Zo zijn al onze klanten verzekerd van persoonlijke service, zowel overdag als in de avond en in het weekend. Dit omdat u als ondernemer zelf ook niet van 9 tot 5 werkt.

Daarnaast willen wij ons als VoIP ook meer gaan richten op de verkoop van diverse toestellen. Voorheen was het al mogelijk om een aantal toestellen (zowel nieuw als tweedehands) via ons aan te schaffen. In de nabije toekomst willen we dit aanbod gaan uitbreiden en willen wij ook het online verkoopkanaal een boost geven. Dit al dan niet in combinatie met de configuratie of een complete VoIP oplossing.

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen