VoIP modules

Onze veelzijdige VoIP modules

Naast onze standaard modules zijn er diverse extra handige modules beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs om uw telefoonverkeer nog beter naar zijn bestemming te kunnen brengen. Alle modules kunnen los aangezet worden wat een zorgt dat u altijd de beste VoIP telefonie oplossing voor uw bedrijf heeft. U betaalt bij ons slechts eenmalig kosten voor het aansluiten van een module, waarna u alleen onze lage prijs per maand betaalt.

Onze VoIP modules op een rij

Openingstijden module

Met de Openingstijden module geeft u zelf in uw belplan aan wanneer uw bedrijf of afdeling geopend of gesloten is. Afwijkende openingstijden tijdens een vakantie periode of voor bepaalde dagen? Ook dit is geen enkel probleem.
Meer informatie

Meldingen module

"Welkom bij 'uw bedrijfsnaam'", "Een ogenblik geduld aub, wij verbinden u door" of "Op dit moment zijn wij gesloten, wij helpen u morgen graag". Bij VoIP Express kunt u gemakkelijk een melding (bericht) toevoegen in uw belplan. Met deze module kunt u ook de voicemail melding helemaal naar uw eigen hand zetten. Personaliseer uw belplan nog meer met de meldingen module.
Meer informatie

Keuzemenu module

Met behulp van deze module kun je je eigen keuzemenu creëren om zo je klanten direct bij de juiste persoon uit te laten komen. Uw klanten kunnen door middel van een toets in te drukken naar de juiste persoon worden doorverbonden. Handig als u geen receptioniste in dienst heeft.
Meer informatie

Wachtrij module

Over het algemeen hebben klanten er geen probleem mee om even te wachten voor je een medewerker aan de lijn krijgen. Hiervoor biedt de wachtrijmodule uitkomst. Beheer zelf je eigen wachtrij en wachtmuziek. Je kunt alles instellen voor deze wachtrij, zoals hoeveel mensen deze mag bevatten en hoe lang iemand maximaal mag wachten.
Meer informatie

Netnr/Postcode routering

Door middel van netnummer/postcode routering, kunt u ervoor zorgen dat alle inkomende gesprekken op basis van hun netnummer of postcode automatisch worden doorgeschakeld naar een bepaald nummer. Handig als u bijvoorbeeld meerdere vestigingen heeft.
Meer informatie

Conference call

Met behulp van de Conference Call module kunt u meerdere deelnemers aan een gesprek toevoegen. Handig als u een meeting wilt houden terwijl alle medewerkers zich niet op dezelfde locatie bevinden. Iedere deelnemer belt in op de conference call en kan alle andere deelnemers horen die ook ingebeld zijn op deze call.
Meer informatie

Meeluister module

Met behulp van de meeluister module kunt u bepaalde gesprekken van uw keuze meeluisteren zonder dat dit wordt opgemerkt door uw medewerker als de klant waar u ook meeluistert. Handig als u een aantal professionals wilt laten meeluisteren die niet betrokken hoeven te worden in het gesprek.
Meer informatie

HTTP koppeling

Met behup van onze HTTP koppeling kunt u eenvoudig uw contacten in uw VoIP telefoon laden en hierdoor heeft u uw contacten altijd bij de hand. Handig als u gebruikt maakt van verschillende toestellen voor uw VoIP account als u bijvoorbeeld een flexibele werkplek heeft.
Meer informatie

Fax ontvangen

De fax ontvangen module zorgt ervoor dat u met behulp van een netnummer een fax kunt ontvangen zonder een faxtoestel te hebben. Als er een fax wordt gestuurd naar het netnummer krijgt u automatisch een mailtje met het bericht. Handig als u ook bereikbaar wilt zijn per fax, zonder een grote investering te doen.
Meer informatie

Fax versturen

Met behulp van de fax versturen module kunt u via de computer een fax versturen zonder zelf een faxtoestel te hebben. Handig als u zonder een grote investering toch faxberichten moet versturen. U kunt de berichten eenvoudig typen op uw computer en ze direct versturen.
Meer informatie

Flexibel doorschakelen

Met behulp van flexibel doorschakelen bepaalt u zelf wanneer er naar welk nummer wordt doorgeschakeld. Als u een VoIP account afneemt wordt deze module gratis aangeboden. U kunt er zelf voor kiezen op welke tijd welk nummer wordt gebeld om er zo voor te zorgen dat de juiste medewerker op het juiste tijdstip wordt gebeld.
Meer informatie

Filter module

De filtermodule zorgt ervoor dat alleen bepaalde nummers worden doorgeschakeld. Dit kan erg handig zijn als u bijvoorbeeld alleen in de avonduren bereikbaar wilt zijn voor uw vaste klanten als deze een probleem hebben. Filters zijn gemakkelijk aan te maken en te verwijderen in ons klantenpaneel.
Meer informatie

Voicemail naar e-mail

Met behulp van deze module worden voicemailberichten automatisch als audio bestand naar uw mailbox gestuurd. U kunt ze zo vaak als u wilt terugluisteren. Daarnaast ontvangt u in het mailje het nummer van de beller en een audiobestand. Handig als u thuis nog eens rustig een bericht wilt afspelen, pauzeren of her beluisteren.
Meer informatie

Heeft u specifieke wensen?

VoIP Express kan voor u een VoIP module op maat ontwikkelen. Meer weten over de mogelijkheiden? Neem dan contact met ons op.

Vragen over onze VoIP modules?

Robin - Adviseur bij VoIP Express

Vragen over een VoIP module? Welke zijn voor uw bedrijf interessant? Bijvoorbeeld de openingstijden, meldingen of wachtrij module. Robin denkt graag met u mee en kan u alles vertellen over de mogelijkheden van iedere VoIP module. Zo helpen wij u bij het opzetten van de beste VoIP telefonie oplossing voor uw bedrijf.

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen