ZZP VoIP pakket

Een professionele uitstraling als ZZP'er

Als ZZP’er wilt u voor uw klanten optimaal bereikbaar zijn. Daarnaast wilt u professioneel overkomen op eventuele toekomstige klanten, en wilt u een goede balans tussen werk en privé. Voor al deze punten is het ZZP pakket van VoIP Express de uitkomt voor uw telefonie.

ZZP VoIP, iets voor u?

Vast naar Mobiel

Door de vast naar mobiel oplossing van VoIP Express heeft u een vast regionummer (of 085 nummer) welke doorschakelt naar uw eigen mobiele nummer. Hierdoor hoeft u niet een extra mobiele telefoon op de zaak te kopen, maar hoeven uw klanten ook niet uw eigen mobiele privénummer te hebben. Daarnaast oogt het ook een stuk professioneler als u als bedrijf een vast nummer naar uw klanten communiceert. De vast naar mobiel oplossing is onderdeel van het VoIP ZZP pakket.

Met handige modules.

Daarnaast krijgt u met het ZZP VoIP pakket van VoIP Express ter aanvulling op vast naar mobiel, een tweetal handige modules ter beschikking. Zo heeft u onze handige openingstijden module, waarmee u online zelf kunt instellen op welke dagen en welk tijdstip u het vaste nummer laat doorschakelen naar uw mobiele telefoon. Hierdoor wordt u in de avond/ nacht als u wil niet onnodig gestoord en kunt u de balans tussen bereikbaarheid voor uw klanten en een ongestoord privéleven zelf bepalen en wijzigen. Alle instellingen van alle modules zijn namelijk 24 uur per dag online aan te passen in de beheeromgeving van VoIP Express. Daarnaast krijgt u bij het ZZP pakket ook de meldingen module. Dit geeft u de mogelijkheid om zelf meldingen in te spreken als “Op dit moment ben ik in gesprek/ niet bereikbaar. Ik zal u proberen zo snel mogelijk terug te bellen”. Maar ook een melding als “Op dit moment zijn wij gesloten, onze openingstijden zijn…”. U kunt in het belplan instellen op welk moment welke melding moet worden afgespeeld. Hierdoor weten uw klanten waar ze aan toe zijn.

Kosten ZZP Pakket

De kosten voor het ZZP pakket zijn eenmalig € 54,95 en daarna € 14,95 per maand. Deze kosten zijn exclusief BTW en belminuten. Alle diensten van VoIP Express (dus ook het VoIP ZZP pakket) zijn per dag uit te breiden of stop te zetten.

voorbeeld-fotograaf

Voorbeeld: De fotograaf
U werkt als zelfstandige fotograaf een heeft een eigen studio met een ZZP VoIP pakket van VoIP Express. Als u tijdens kantoortijden aanwezig bent kunt u de telefoon opnemen. Ook kunt u voordelig uitbellen via uw vaste lijn. Als u druk bezig bent met een opdracht stelt u in dat u even niet gestoord wilt worden en schakelt de telefoon automatisch door naar uw voicemail. Buiten kantoortijden en als u onderweg bent, wilt u ook voor uw vaste klanten bereikbaar blijven en wordt het vaste nummer automatisch doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon.

Voordelen van ZZP VoIP

  • Bereikbaar op een vast nummer;
  • Geen dure telefoonabonnementen;
  • Stel uw eigen belplan samen;
  • Voordelige beltarieven;
  • Professionele uitstraling;
Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen