SNOM 300 VoIP toestel (tweedehands)

De SNOM 300 is een VoIP telefoon geschikt voor 4 (SIP) lijnen. Dit toestel is het instapmodel van SNOM en is ideaal voor de zzp-er, klein zakelijk of thuisgebruik. Wij kunnen u dit toestel leveren voor:

  • Tweedehands: € 39,95;
  • Nieuw: € 64,95.

SNOM 300 VoIP telefoon

De SNOM 300 ondersteund tot 4 lijnen tegelijk en is voorzien van vele features die je normaal alleen vind ik duurdere VoIP toestellen. U kunt 6 functietoesten zelf programmeren waardoor u eenvoudig bepaald met welke toesten u de meest gebruikte features bedient. Totaal is het toestel voorzien van 27 toetsen en is hij voorzien van een handige headset aansluiting (headset optioneel) voor nog meer belgemak.

SNOM voeding

De SNOM 300 is voorzien van 2 netwerkaansluitingen en kan via Power over Ethernet (PoE) van voeding worden voorzien. Is uw netwerk niet voorzien van PoE, dan kunt u het toestel van stroom voorzien via de SNOM voeding. Wij leveren bij alle toestellen standaard een voeding, wel zo fijn.

De groene VoIP telefoon

De SNOM 300 is een zeer energiezuinig toestel en zal circa 1,5 watt verbruiken. Dit is ideaal als u het toestel gaat gebruiken en buiten kantooruren zo weinig mogelijk stroom wilt verbruiken.

Ondersteuning voor de meest gangbare protocollen

De SNOM 300 heeft ondersteuning voor de meest gangbare protocollen zoals:

  • Codecs: G.711, G.729A, G.723.1, G.722, G.726, GSM 6.10 (Full rate);
  • SIP, STUN, ENUM, NAT, ICE.
Aantal Lijnen 4
Aantal SiP Accounts 4
PoE Ja
Netwerkaansluiting 2x 100 mbps
Display 2 regel lcd zwart wit
Headset Optioneel
Voedingsadapter Inbegrepen

Koop de Snom 300 bij VoIP Express

Als u de Snom 320 bij VoIP Express koopt weet u zeker dat u goed zit. Onze modellen zijn namelijk uit voorraad leverbaar, waardoor u vaak al de volgende werkdag het toestel in huis heeft. Bij ons heeft unamelijk al een tweedehands Snom 300 vanaf €39,95 (exclusief BTW). De kwaliteit is gewaarborgd doordat deze tweedehands modellen door onze technische dienst uitvoerig zijn geïnspecteerd, en zijn daarom nog lang te gebruiken. Mede daarom kunt u rekenen op 3 maanden garantie op al onze tweedehands modellen, en kunnen wij indien u dit wenst het toestel voor u configureren voor €24,95 (exclusief BTW). Hierdoor hoeft u zelf alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken, en de internetkabel aan te sluiten voordat u direct aan de slag kunt met uw Snom 300.

Wel een toestel, nog geen VoIP?

Heeft u nog geen VoIP provider gevonden? U kunt bij ons ook terecht voor uw complete VoIP oplossing. Denk hierbij aan registratie van 085– of regionale nummers, VoIP accounts, VoIP modules, VoIP trunk en meer.

Indien u dit toestel afneemt in combinatie met ons VoIP platform, brengen wij € 25,- excl. btw configuratie kosten in rekening. Uw SNOM 300 toestel wordt dan plug-and-play geleverd en kunt u direct in gebruikt nemen. Slechts een kwestie van aansluiten op uw netwerk/internet en u bent direct op uw toestel bereikbaar.

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen